راههای خانگی مؤثر برای کاهش درد فاشئیت پلانتار
عناوین
Toggleدر این مقاله، نکاتی راجع به راهکارهای خانگی که ممکن است در کاهش علائم فاشئیت پلانتار مؤثر باشند، ارائه میشود. این نکات تنها به عنوان راهنمایی عمومی مطرح شدهاند و برای تشخیص و درمان قطعی، مراجعه به پزشک ضروری است.
راههای خلاصی از فاشئیت پلانتار
این چهار راه را برای خلاص شدن از فاشئیت پلانتار کف پا امتحان کنید:
۱. تمرینات کششی برای کاهش فشار
یکی از روشهای احتمالی کاهش درد، کشش عضلات مخالف در پا است. برای انجام این کار مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
- به درد خود از 0 تا 10 امتیاز دهید، ۱۰ یعنی درد خیلی شدید و صفر یعنی عدم وجود درد.
- مانند تصویر، پای خود را به صورت ضربدری روی زانو مقابل قرار دهید. (البته پا برهنه باشد)
- انگشتان پا را بگیرید و پای خود را، مانند تصویر، به سمت پایین بکشید (نه به سمت بالا!)
- 10 بار این حرکت را تکرار کنید و سپس آن را شل کنید.
- دوباره درد خود را از 0 تا 10 درجه بندی کنید.
لازم است این تمرینها به صورت مستمر و طی چند هفته انجام شوند، اما توجه داشته باشید که اگر درد تشدید شد، باید تمرین را متوقف کرده و با پزشک مشورت کنید.
۲. اجتناب از غذاهای التهابزا
بعضی غذاها مانند قندهای افزوده، کربوهیدراتهای تصفیه شده، غذاهای ناسالم، آماده، فست فودی و رستورانی و چربیهای اشباع و اسیدهای چرب امگا-۶ ممکن است التهاب بدن را افزایش دهند. محدود کردن مصرف این غذاها ممکن است در بهبود کلی التهاب کمککننده باشد، اما این تغییرات تغذیهای باید با توجه به شرایط خاص هر فرد و زیر نظر یک متخصص تغذیه انجام شود.
۳. دریافت کافی ویتامین D3
تحقیقات نشان میدهد که کمبود ویتامین D3 میتواند در برخی افراد موجب افزایش التهاب شود. مصرف مکملها یا قرار گرفتن در معرض نور خورشید میتواند به افزایش سطح ویتامین D3 کمک کند، اما باید با توجه به سطح ویتامین D3 خون و زیر نظر پزشک انجام شود.
۴. روزه داری متناوب
یکی از دلایل مهم و اصلی التهاب، خوردن و به ویژه خوردنهای مکرر است. روزهداری متناوب، که به معنی محدود کردن زمان مصرف غذا در طول روز است، ممکن است در کاهش التهاب موثر باشد. با این حال، این روش نیازمند بررسی توسط متخصصان است و نباید بدون مشورت با پزشک آغاز شود، خصوصاً برای افرادی که مشکلات پزشکی خاصی دارند.
سلب مسئولیت:این مقاله فقط برای اهداف عمومی است و نباید برای خود تشخیصی استفاده شود و جایگزینی برای معاینه پزشکی، درمان، تشخیص و تجویز پزشکی نیست. قبل از مشورت با پزشک و دریافت معاینه، تشخیص و توصیه پزشکی، نباید هیچ تغییری در رژیم غذایی خود ایجاد کنید. در مورد هر گونه سؤالی که ممکن است در مورد یک وضعیت پزشکی داشته باشید، همیشه از پزشک خود مشاوره بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید