آنتیبیوتیکهای طبیعی
عناوین
Toggleبا نزدیک شدن فصل پاییز، سرماخوردگیها و بیماریهای مختلف افزایش مییابند و نیاز به مصرف دارو در افراد هم بیشتر میشود. آنتیبیوتیکهایی که افراد استفاده میکنند، فقط روی باکتریها اثر دارند و نمیتوانند مخمرها، انگلها، ویروسها، قارچها یا کپکها را مورد هدف قرار دهند. در اینجا یک داروی ضد میکروبی طبیعی از مواد شیمیایی قوی از گیاهان به شما معرفی میکنم که دارای خواص ضد باکتری، ضد ویروسی، ضد قارچی و ضد انگلی هستند تا به حمایت از سیستم ایمنی بدن و مبارزه با عوامل بیماریزا کمک کنند. این درمان خانگی ضد میکروبی عوارض جانبی بسیار کمتری نسبت به یک آنتیبیوتیک معمولی دارد.
سیستم ایمنی بدن بزرگترین سلاح در برابر عفونتهاست. در دفاع در برابر برخی بیماریها دمای بدن با مکانیسمهای خاصی بالا میرود و اگر شما داروهای تببر مصرف کنید، متوجه خواهید شد که بیماری به مدت طولانیتری ادامه خواهد یافت. بنابراین تنها کاری که ما باید انجام دهیم این است که از ترکیبات طبیعی برای تقویت دفاعی سیستم ایمنی استفاده کنیم و روند طبیعی آن را به هم نزنیم.
نکته بسیار مهم: در کنار این درمان خانگی، برطرف کردن مواردی که سیستم ایمنی بدن را ضعیف میکنند، مانند استرس، بسیار مهم است. همچنین، به خاطر داشته باشید که ویتامین D برای تقویت ایمنی و افزایش توانایی سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با بیماری ضروری است.
نحوه تهیه بهترین نوشیدنی آنتی میکروبیال طبیعی
مواد مورد نیاز:
- ۱۵ حبه سیر
- یک عدد لیمو
- یک قاشق غذاخوری پودر زردچوبه
- ۱/۴ فنجان زنجبیل رنده شده
- ۱/۴ فنجان عسل طبیعی
- ۳۰ گرم روغن زیتون (یا یک قاشق چایخوری روغن نارگیل)
- ۹۰ گرم سرکه سیب
- یک فنجان آب
طرز تهیه:
مواد گفته شده را در مخلوط کن ریخته و یک تا دو دقیقه هم بزنید. مخلوط را داخل یک شیشه بریزید و آب را به آن اضافه کنید. در شیشه را ببندید و در یخچال نگهداری کنید. هر چه این مخلوط بیشتر در یخچال بماند، قویتر میشود.
نحوه مصرف:
با حس اولین نشانههای بیماری، مقداری از این نوشیدنی را بخورید. سپس چهار بار دیگر پس از آن نیز از این دارو در طول روز استفاده کنید.
نکته مهم: همیشه قبل از استفاده از هر جایگزینی برای داروهایی که مصرف میکنید، با پزشک خود مشورت کنید.
سلب مسئولیت:این مقاله فقط برای اهداف عمومی است و نباید برای خود تشخیصی استفاده شود و جایگزینی برای معاینه پزشکی، درمان، تشخیص و تجویز پزشکی نیست. قبل از مشورت با پزشک و دریافت معاینه، تشخیص و توصیه پزشکی، نباید هیچ تغییری در رژیم غذایی خود ایجاد کنید. در مورد هر گونه سؤالی که ممکن است در مورد یک وضعیت پزشکی داشته باشید، همیشه از پزشک خود مشاوره بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید