منیزیم ترانس درمال چیست؟
عناوین
Toggleآیا تا به حال منیزیم ترانس درمال دیدهاید و فکر کرده اید که چیست؟ در این مقاله میخواهم در مورد این ماده با شما صحبت کنم و بگویم چه زمانی درمان با منیزیم مفید است و چه زمانی بهترین انتخاب نیست.
منیزیم ترانس درمال چیست؟
اکثر ما با مکملهای خوراکی منیزیم آشنا هستیم. این ماده معدنی معمولا به صورت قرص مصرف میشود. اما میتوان آن را به صورت ترانس درمال نیز استفاده کرد، یعنی از طریق پوست. به همین دلیل به آن منیزیم ترانس درمال میگویند.
این محصول یک فرم غلیظ از کلرید منیزیم است که قرار است از طریق پوست جذب شود. این ماده در محصولاتی مانند روغن منیزیم، لوسیونها یا حتی نمکهای حمام وجود دارد.
ایده پشت ابن محصول این است که ما میتوانیم جذب منیزیم را با استفاده از روغن یا لوسیون روی پوست خود افزایش دهیم و این میتواند به افزایش سطح منیزیم و رفع کمبود منیزیم کمک کند.
وقتی منیزیم روی پوست استفاده میشود، فقط از طریق غدد عرق و فولیکولهای مو جذب میشود، که تنها 1٪ از کل سطح پوست ما را تشکیل میدهند، بنابراین منیزیم فقط در مقادیر بسیار کم وارد پوست میشود.
اکثر افراد برای درمان مواردی مانند درد مفاصل، دردهای عضلانی، گرفتگی عضلات پا و فیبرومیالژیا، از منیزیم استفاده میکنند. اما چرا می خواهید جذب منیزیم خود را از این طریق افزایش دهید؟ کلرید منیزیم واقعا در بدن چه میکند؟
عملکرد منیزیم در بدن
منیزیم یک ماده معدنی بسیار مهم در بدن است و در بیش از 400 آنزیم نقش دارد. این بدان معناست که در بسیاری از واکنشهای مختلف که بدن ما باید هر روز انجام دهد تا همه چیز را در تعادل نگه دارد، استفاده میشود. به عنوان مثال، منیزیم به انجام کارهای زیر کمک میکند:
- ATP (انرژی سلولها) را تولید میکند.
- به ترمیم DNA و RNA کمک میکند.
- عضلات را شل میکند.
- ارتقاء هدایت عصبی میدهد.
- باعث تقویت سنتز پروتئینهای عضلانی میشود.
و برای خیلی موارد دیگر به منیزیم نیاز است. هنگامی که شما به اندازه کافی از این ماده معدنی ندارید، ممکن است مشکلات مختلفی را در بدن خو تجربه کنید.
علائم کمبود منیزیم
اگر سطح منیزیم بدن پایین باشد، علائم مختلفی مانند موارد زیر در بدن رخ میدهد:
- از دست دادن اشتها
- گرفتگی عضلات
- آریتمی
- خستگی
- ضعف
- لرزش
- فشار خون بالا
کمبود منیزیم به طرز شگفت آوری شایع است. احتمالاً 60 درصد از ما دچار کمبود این ماده معدنی هستیم. علائم ممکن است مانند گرفتگی عضلات جزئی شروع شوند، اما اگر مشکل را برطرف نکنید، در نهایت میتواند با مشکلات بزرگی مانند مشکلات قلبی مواجه شوید.
یکی از دلایلی که بسیاری از ما دچار کمبود منیزیم هستیم، این است که به اندازه کافی سبزیجات مصرف نمیکنیم. سبزیجات سرشار از این ماده مغذی ضروری هستند و کلید درمان نیز، داشتن یک رژیم غذایی مغذی است.
غذاهای سرشار از منیزیم
ما میتوانیم با مصرف بیشتر سبزیجات حاوی مواد مغذی و غذاهای سالم، میزان منیزیم بدن خود را افزایش دهیم. برخی از بهترین غذاهای حاوی منیزیم عبارتاند از:
- اسفناج
- چغندر
- سبزیجات
- دانه کدو تنبل
- دانههای آفتابگردان
- آووکادو
- بادامها
- سایر آجیلها
افزودن مقدار زیادی از این غذاها به برنامه روزانهتان، به شما کمک میکند تا مطمئن شوید که کمبود این ماده مغذی مهم را نداشته باشید.
چه زمانی منیزیم ترانس درمال مفید است؟
اگر تا این قسمت مقاله را مطالعه کرده باشید، متوجه شدهاید که ماده معدنی منیزیم نقشهای حیاتی زیادی در بدن ایفا میکند و برای حفظ سلامتی خود به اندازه کافی به آن نیاز دارید.
اما آیا منیزیم ترانس درمال واقعا راه حل است؟ من معتقدم روغن منیزیم و سایر کاربردهای موضعی میتوانند برای مشکلات حاد و موقت مفید باشند. فکر میکنم این نوع درمان میتواند برای افرادی مفید باشد که تمرینات ورزشی بیش از حد انجام دادهاند و یک روز فوقالعاده را در باشگاه گذراندهاند، مسافت زیادی را پیادهروی کردهاند یا کاری مشابه این موارد را انجام داده باشند.
در این موارد، منیزیم ترانس درمال ممکن است فواید مثبتی داشته باشد. ممکن است به تسکین ناراحتی ناشی از مواردی مانند گرفتگی و درد عضلانی کمک کند.
اما برای اکثر افرادی که سعی در استفاده از این درمان برای مشکلات مزمن دارند، واقعا بهترین گزینه نیست. برای مثال از این ماده برای مواردی مانند فیبرومیالژیا یا درد مزمن مفصلی نمیتوان استفاده کرد. اما این مشکلات معمولاً یک مشکل سیستمیک هستند و به عنوان مثال، فیبرومیالژیا اغلب به مشکلات کیسه صفرا مرتبط است. هنگامی که مشکلات کیسه صفرا دارید، میتواند منجر به درد زیادی در بدن و علائم فیبرومیالژیا شود. بسیاری از افراد مبتلا به این عارضه درد در سمت راست بدن دارند. همان جایی که کیسه صفرا قرار دارد. اگر سعی کنید با استفاده از روغن منیزیم روی پوست خود مشکل را حل کنید، هرگز موفق نخواهید شد. چون باید عمیقتر نگاه کرد. اگر شروع به حل مشکل کیسه صفرا کنید، ممکن است بتوانید مشکل درد و فیبرومیالژیای خود را حل کنید.
بنابراین به جای اینکه سعی کنید مشکلات خود را به صورت ظاهری اصلاح کنید، به دنبال علت و ریشه اصلی مشکلات خود باشید. بسیاری از اوقات، ما سعی میکنیم مشکلات مزمن را با راه حلهای سطحی برطرف کنیم.
بنابراین اگر مشکلات مزمن دارید، مهم است که به دنبال مشکل ریشهای در زیر علائم خود باشید و شما نمیتوانید برای بهبود اوضاع فقط به راه حلهای موضعی و خارجی روی آورید.
نکاتی برای درمان مشکلات مزمن
در اینجا چند نکته برای مواردی وجود دارد که ممکن است توجه به آنها مهم باشد:
- به سلامت کیسه صفرای خود توجه کنید. مشکلات کیسه صفرا میتواند باعث درد در قسمتهای مختلف بدن شود و ممکن است مشکلات سلامتی دیگری را تقلید کند. بنابراین اگر درد مزمنی را تجربه میکنید، مطمئن شوید که این اندام مقصر نیست. برای مطالعه بیشتر در مورد کیسه صفرا و یادگیری نحوه سالم نگه داشتن آن، روی این لینک کلیک کنید.
- ویتامین D را تقویت کنید. ویتامین D یک ویتامین ضد التهابی است. اگر مواردی مانند دردهای عضلانی، درد مفاصل یا حتی فیبرومیالژیا دارید، احتمالاً التهاب زیادی در بدن خود دارید. بنابراین احتمالاً برای مبارزه با این التهاب به ویتامین D بیشتری نیاز دارید. جالب است بدانید که اگر منیزیم کمی دارید، ویتامین D به درستی کار نخواهد کرد. بنابراین مطمئن شوید که مقدار زیادی غذاهای غنی از منیزیم برای افزایش فعالیت ویتامین D خود دریافت میکنید.
- رژیم کتوژنیک سالم و روزه داری متناوب را امتحان کنید. باز هم، ریشه این مشکلات اغلب التهاب بیش از حد در بدن است. دو استراتژی عالی برای کاهش التهاب عبارتاند از ژیم کتوژنیک سالم و روزه داری متناوب. این روشهای غذا خوردن برای بدن شما بسیار مفید است. این دو روش به آرام کردن همه چیز کمک میکنند.
بنابراین قبل از استفاده از روغن منیزیم یا سایر درمانهای پوستی منیزیمی، ابتدا به عوامل فوق فکر کنی. و نگاهی به سلامت کلی خود بیندازید. کجا ممکن است بدن شما نیاز به حمایت داشته باشد؟ چه عاداتی ممکن است تاثیرگذار باشد؟
تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی ممکن است به شما در حل این معما کمک کند.
سلب مسئولیت:این مقاله فقط برای اهداف عمومی است و نباید برای خود تشخیصی استفاده شود و جایگزینی برای معاینه پزشکی، درمان، تشخیص و تجویز پزشکی نیست. قبل از مشورت با پزشک و دریافت معاینه، تشخیص و توصیه پزشکی، نباید هیچ تغییری در رژیم غذایی خود ایجاد کنید. در مورد هر گونه سؤالی که ممکن است در مورد یک وضعیت پزشکی داشته باشید، همیشه از پزشک خود مشاوره بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید