خلاصه کتاب عادت مربیگری یا راه و رسم مربیگری اثر مایکل بونگی استاینر
عناوین
Toggleدرباره کتاب
- عنوان اصلی: The Coaching Habit: Say Less, Ask More & Change the Way You Lead Forever
- نویسنده: مایکل بونگی استاینر
- سال انتشار: ۲۰۱۶
- ژانر: رهبری و مدیریت، بیزینس، روانشناسی، توسعه شخصی، خودیاری
- امتیاز کتاب: ۴.۰۲ از ۵ (بر اساس وبسایت goodreads.com)
کتاب عادت مربیگری یا رسم و راه مربیگری عناصر اساسی مربیگری را توضیح میدهد و نشان میدهد چگونه میتوان بهطور مؤثر مربیگری کرد. برخلاف تصور عمومی، مربیگری به معنی دادن توصیههای مستقیم نیست، بلکه به راهنمایی کارمندان برای کشف مسیر موفقیت خودشان اشاره دارد. این کتاب نکاتی را ارائه میدهد که شما هم بتوانید به یک مربی عالی تبدیل شوید.
درباره نویسنده
مایکل بونگی استانیر نویسنده چندین کتاب از جمله کارهای بزرگتر انجام دهید است که یکی از پرفروشترینها بهشمار میآید. او اولین دریافتکننده جایزه مربی سال کانادا است
مقدمه: به مربی بهتری تبدیل شوید و تیم خود را به سمت شکوفایی هدایت کنید.
کمتر بگویید، بیشتر بپرسید و شیوه رهبری خود را برای همیشه تغییر دهید.
احتمالاً شما هم تاکنون با یک مربی کار کردهاید، خواه مربی فوتبال دوران دبیرستان باشد، یا معلم پیانو از محله، یا مدیرتان در محیط کار. اگر خوششانس بوده باشید، این فرد نه تنها مهارتهای لازم برای انجام یک کار خاص را به شما آموخته است، بلکه به شما قدرت داده که بهترین نسخه از خودتان باشید.
چنین مربیانی متأسفانه در زندگی نادر هستند. در واقع، بسیاری از کارمندان میگویند مربیگری در محیط کارشان کمکی به آنها نکرده است.
اگر شما یک مدیر هستید، چطور میتوانید مطمئن شوید که لحظات مربیگریتان مؤثر است؟ ابتدا باید متوجه شوید که مربیگری درباره شما نیست، بلکه درباره کارمندتان است.
این کتاب راهنماییهای واضحی ارائه میدهد تا با استفاده از سؤالات و عادات درست، به مربیای تبدیل شوید که خوب گوش میدهد و کارکنان را به سمت عظمت راهنمایی میکند.
مربیگری مؤثر به معنی توانمندسازی تیم و بهبود عملکرد بلندمدت آن است.
بیشتر مدیران حداقل یک یا دو سمینار مربیگری را گذراندهاند. با این حال، تنها ۲۳٪ از کارمندان گزارش دادهاند که جلسات مربیگری تأثیر مثبتی بر عملکرد شغلی آنها داشته است.
چرا اینگونه است؟ چطور میتوانیم مربیگری را بهبود بخشیم؟
بیایید با بررسی برخی از مشکلات رایج در محیط کار شروع کنیم که باعث میشود اعضای تیم و مدیران بهراحتی به عادات کاری غیرمولد دچار شوند.
تیم شما برای هر تصمیم، چه کوچک و چه بزرگ، به شما مراجعه میکند. اعضای تیم انگیزه خود را از دست میدهند، حس مسئولیتپذیری ندارند و شما به گلوگاه هر پروژه تبدیل میشوید. در نتیجه، خودتان در کار غرق شده و دچار فرسودگی میشوید.
از جلسهای به جلسهی دیگر میروید و در حال حرکت ایمیلها را چک میکنید. اگر کارمندی سؤال فوری داشته باشد، اول به دنبال شما میگردد. تیم شما متعهد به انجام وظایف کاری است، اما خود شما مطمئن نیستید کدام وظایف واقعاً اهمیت دارند و کدام بیاثر هستند.
به عنوان یک رهبر، اگر خود را در چنین پویایی کاری غیرمولدی میبینید، چگونه میتوانید تغییر ایجاد کنید؟
کلید این تغییر در ایجاد عادت مربیگری است. هدف این است که هر روز بهمدت ۱۰ دقیقه بهطور غیررسمی به مربیگری کارمندان خود بپردازید، بهجای آنکه جلسات مربیگری هفتگی و سختگیرانهای برگزار کنید.
مربیگری باید به بخشی طبیعی از زندگی روزمره در دفتر تبدیل شود. همیشه باید در حالت مربیگری باشید. عادت مربیگری به شما کمک میکند تا کارمندان خود را به سمت خودکفایی هدایت کنید. این عادت باعث میشود زیر بار کار فرو نروید و شما و تیمتان را به کارهایی که واقعاً اهمیت دارند، متصل نگه دارد.
پس بر توسعه تمرکز کنید، نه صرفاً عملکرد. اگرچه عملکرد مهم است، اما اگر دائم درگیر مسائل جزئی باشید و اهداف بزرگتر را فراموش کنید، نمیتوانید تیم خود را توانمند سازید. به دنبال زمینههایی باشید که کارمندان میتوانند در آن رشد کنند. تیم خود را بهگونهای راهنمایی کنید که بهعنوان یک گروه بهتر و مؤثرتر شوند.
برای آغاز و حفظ یک گفتوگوی سازنده با یک کارمند، میتوانید از سه پرسش پایهای استفاده کنید.
بسیاری از مدیران با تظاهر به علاقه و تکان دادن سر در حین صحبت کارمند، مربیگری میکنند. اما این رفتار برای هیچیک از طرفین مفید نیست.
برای مربیگری مؤثر، با “پرسش آغازین” شروع کنید. این پرسش یکی از ابزارهای اساسی در جعبهابزار مربیگری شماست و به سادگی با این سؤال مطرح میشود:
می خواهید ادامه خلاصه کتاب عادت مربیگری یا راه و رسم مربیگری اثر مایکل بونگی استاینر را مطالعه کنید؟
با فعال سازی عضویت ویژه، به خلاصه کامل این کتاب و 100 ها کتاب دیگر دسترسی داشته باشید.
ارتقاء عضویت
دیدگاهتان را بنویسید